Welkom bij ontwerpstudio Kommerkors. Als u denkt dat alles al eens is bedacht, wordt het hoog tijd om eens met ons te praten. Kommerkors weet van elk product iets nieuws te maken, of het nu gaat om een pen, een bed, een fauteuil of een gadget voor een marketingcampagne.

Marketingproducten

Voor Albert Heijn bedacht Kommerkors in 2014 de  “Hup Holland Hamsters” voor de Nederlandse winkels, en de "Allé België Hamsters" voor de Belgische vestigingen. Uiteindelijk gingen 32 miljoen exemplaren over de toonbank. Ze werden uitgeroepen tot beste marketingcampagne tijdens het WK van 2014. De hamsters zijn een toonbeeld van onze mogelijkheden om geslaagde premiums te bedenken. Net als onze andere acties voor Albert Heijn, waaronder de "Boerderijmini's".

Meer over onze marketingproducten voor Albert Heijn en Heineken.

product design

Wat valt er nog te vernieuwen aan een pen? Voor Rotring ontwierp Kommerkors een pen die de afzetmarkt van het merk verdubbelde. De pen is één van de voorbeelden hoe wij bestaande producten vernieuwen en opdrachtgevers helpen hun marktaandeel te vergroten. Net zoals de pomploze zeepdispenser die wij voor Cleverline bedachten.


Meer over product design voor onder andere Douwe Egberts en Trendhopper.

Meubelen

Voor het merk Casala creëerde Kommerkors de nieuwe evenementenstoel Lynx. Deze stoel is de best verkochte stoel van Casala. Zo zitten de bezoekers van congrescenta Ahoy en RAI op deze comfortabele, stapelbare stoel. De vernieuwing schuilt in een vrijwel onzichtbare koppeling, waarmee de stoelen snel aan elkaar gehaakt kunnen worden. De Lynx is bekroond met de Red Dot Design Award, dé internationale onderscheiding voor innovatieve producten.

Meer over onze meubelontwerpen voor onder andere Rolf Benz en Auping.