Heineken: Olympische medaille-flesopener 

Kommerkors ontwerpt regelmatig premiums voor Heineken Nederland (merken: Heineken, Amstel en Brand). Met het Holland Heineken House ondersteunt de grootste bierbrouwer van ons land de Olympische Spelen. Voor een leuke blijvende herinnering aan de Spelen van 2006 en 2010 vroeg Heineken ons een passend cadeautje te bedenken. Dit werd een flesopener in de vorm van een gouden, zilveren en bronzen medaille, die wordt uitgedeeld elke keer als een Nederlandse sporter een medaille heeft gewonnen.

Op dit product zijn we bijzonder trots: het is een geslaagde combinatie van souvenir en gebruiksvoorwerp, met de uitstraling van een echte gouden plak. Bezoekers van het Holland Heineken House kunnen nog lang na de Spelen nagenieten met dit bijzondere collector-item.

Bovendien is de productiemal zo ontworpen dat de opdruk eenvoudig is aan te passen. Zo konden met dezelfde mal ook medailles worden gemaakt voor latere edities van de Olympische Spelen en voor de Amstel Gold wielerwedstrijden, waar alle deelnemers een medaille-flesopener krijgen.

heineken opener