awards & patenten

De ontwerpen van Kommerkors vallen op. Ze worden regelmatig bekroond met designprijzen en nominaties en worden geloofd in de pers.

1.       De Lynx stoel ontwierp Kommerkors samen met ontwerpbureau Esquisse voor Casala. De stoel viel drie keer in de prijzen:

-          Reddot Design Award

-          FX Prima Award

-          Benelux Office Product Award

 2.       Onze pomploze zeepdispenser Soapbelly is genomineerd voor de Nederlandse designprijzen.

3.       Voor het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika bedachten wij de Beesies. Hiermee scoorde Albert Heijn de meest succesvolste WK-actie van 2010. Klanten die Beesies spaarden gaven gemiddeld 26 procent meer uit dan normaal. klik hier

4.       Voor het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië ontwierp Kommerkors de Hup Holland Hamsters. De Hup Holland Hamsters van Albert Heijn kregen de grootste bekendheid en de hoogste waardering van het Nederlandse volk tijdens de WK, volgens Marketingtribune.

5.       Maak mensen bewust hoeveel stroom ze verbruiken. Dat was het doel van ZieNu Remote, een handig apparaatje waarop je direct het stroomverbruik kan aflezen. Diederik Samsom (PvdA) ontving het eerste model in 2009 uit handen van Oohisee: Het ontwerp bleef ook bij onze oosterburen niet onopgemerkt: klik hier

Patenten

Op meerdere producten van Kommerkors zijn patenten aangevraagd. Bijvoorbeeld op de energiemeter voor Electrabel, onze stoelen voor Casala, de schrijfwaren van Parker en de zeepdispenser Soapbelly. 

Voorbeeld van het patent voor de elektriciteitsmeter voor Electrabel: klik hier