Welkom bij ontwerpstudio Kommerkors. Of het nu gaat om een fauteuil, een pen, een bed of bijvoorbeeld een gadget voor een marketingcampagne, Kommerkors weet van elk product iets nieuws en innovatiefs te maken.

Marketingproducten

Na onder andere ‘Beesie’, ‘Hup Holland Hamsters’ en ‘Boerenleven’, heeft Kommerkors nu samen met BrandLoyalty en Albert Heijn de campagne ‘Koekenbakkers’ ontworpen. Deze keer werd een concept bedacht waarmee consumenten uitgedaagd worden om zelf allerlei lekkers te creëren, in plaats van ze kant en klaar te kopen. Naast supermarktcampagnes, ontwerpt Kommerkors ook marketingproducten voor bijvoorbeeld Heineken, The Greenery en de Kamer van Koophandel.

Klik hier voor meer over onze marketingproducten voor onder andere Albert Heijn en Heineken.

product design

Wat valt er nog te vernieuwen aan een pen? Voor Rotring ontwierp Kommerkors een pen die de afzetmarkt van het merk sterk vergrootte. De pen is één van de voorbeelden hoe wij bestaande producten vernieuwen en opdrachtgevers helpen hun marktaandeel te vergroten. Net zoals de pomploze zeepdispenser die wij voor Cleverline bedachten.


Klik hier voor meer over product design voor onder andere Rotring/Parker, Trendhopper en iotspot.

Meubelen

Voor het merk Casala creëerde Kommerkors de stoel "Lynx". Deze stoel behoort wereldwijd tot de best verkochte zalenstoelen. Zo zitten bijvoorbeeld de bezoekers van congrescenta Estrel Berlin en Ahoy Rotterdam op deze comfortabele, stapelbare stoel. De vernieuwing schuilt vooral in een vrijwel onzichtbare koppeling, waarmee de stoelen snel aan elkaar gehaakt kunnen worden. De Lynx is bekroond met de Red Dot Design Award, dé internationale onderscheiding voor innovatieve producten.

Klik hier voor meer over onze meubelontwerpen voor onder andere Rolf Benz en Auping.