Hülsta: eetkamerstoel D25

Hülsta meubelen worden wereldwijd geroemd om hun design en hoge kwaliteit. Kommerkors heeft voor Hülsta een beddenlijn en verschillende eetkamerstoelen ontworpen.

Het ontwerp

Eetkamerstoel D25 is een combinatie van massief hout, stijlvol gevormde rugleuning en comfortabele bekleding. Het kostbare facetto-fineer van de rugleuning verdient meer dan één blik. Het dynamische design van de rugleuning in hout en stoffering geeft deze stijlvolle stoel karakter. Naast leder kan de klant kiezen uit talrijke hoogwaardige stoffen. Van de D25 valt overigens ook met gesloten ogen te genieten, want hij zit uitstekend.

De nieuwe D 25 is een gelukte combinatie van massief hout, stijlvol gevormde rugleuning en comfortabele bekleding. Het kostbare facetto-fineer van de rugleuning verdient meer dan één blik. Van de D 25 kunt u overigens ook met gesloten ogen genieten.

Zowel het dynamische design van de rugleuning als de combinatie van hout en stoffering geven deze stijlvolle stoel karakter. Naast leder kunt u daarbij ook uit talrijke hoogwaardige stoffen kiezen. Ga toch gewoon zitten!

De zit en rugleuning zijn geheel door ons gedimensioneerd, zodat de stoel tot lang na het eten comfortabel blijft zitten. De D25 is markant en wordt in meerdere houtsoorten geleverd, waardoor hij makkelijk met andere houten meubelen in het interieur is af te stemmen.

Eetkamerstoel D24 is een combinatie van een metalen frame in combinatie met leder. De sledestoel met frame van platte buizen geeft de bewegingsdrang bij dynamisch zitten veel speelruimte. Het aangename zitgevoel komt voort uit de ergonomisch gevormde zitting. De stoel is uitgevoerd met of zonder armleuningen.

Het ontwerp

De zit en rugleuning zijn geheel door ons gedimensioneerd: gericht op een langdurige, comfortabele zit. In het ontwerp hebben wij rekening gehouden met verschillende lichaamslengtes en comfortwensen. Zo is de stoel verkrijgbaar met een rugleuning in twee verschillende hoogtes. Het ontwerp is neutraal en daardoor breed toepasbaar in diverse interieurs.
Voor meer informatie over de Hülsta stoelen, klik hier.