Kommerkors gooit hoge ogen met nieuwe boxspring Hülsta

Tijdens de internationale interieurbeurs IMM in Keulen heeft meubelfabrikant Hülsta eind januari een nieuw ontwerp van Kommerkors gepresenteerd: SUITE harmony, een  betaalbare boxspring met schuine poten die het bed lijken te doorsnijden. Het hoogwaardige ontwerp is net als de andere beddenlijnen van Hülsta chic en modern. Het verschil zit in de uitvoering: door het ingenieuze slankere ontwerp is de boxspring goedkoper te produceren zonder kwaliteitsverlies.

Ewalt Kommer: “Er is behoefte aan betaalbaar design. Hülsta maakt prachtige producten, die uitblinken in degelijkheid. Wij voegen daar een slim ontwerp aan toe, waarmee zij de productiekosten laag kunnen houden.”

De nieuwe boxsprings bevatten zeven zones met platte micro cilinder pocketveren die het lichaam tijdens het slapen perfect ondersteunen en voor een optimale ventilatie zorgen. De klant kan kiezen uit zes verschillende matrassen en drie hoofdborden, die eenvoudig in verschillende posities te verstellen zijn om te slapen en te lezen. De hoofdborden worden omlijst door een metalen strip, uitgevoerd in blinkend chroom of mat staal, passend bij de opvallende schuine poten.