UNIVERSELE TABLETHOUDER

Tabdoq is een jong merk voor tablethouders van Tabletpro. Deze tablethouders worden gebruikt op beurzen en in kassasystemen om de tablet bestendiger en duurzamer te maken. Zo kan dit product, dat oorspronkelijk voor consumentgebruik is ontworpen, ook gebruikt worden in de professionele markt. Klanten van Tabletpro zijn bijvoorbeeld Carglass, Opel en het Van Gogh Museum.

Nieuwe tablets worden momenteel in hoog tempo op de markt gebracht. Het aanbod van uiteenlopende tablethouders liep daarmee behoorlijk op. Tabletpro vroeg Kommerkors daarom een universele tablethouder te ontwikkelen die eenvoudig voor de nieuwste formaten tablets geschikt te maken was .

Kommerkors ontwierp een tablethouder, waarvan het standaard metalen basisframe in grote aantallen kan worden geproduceerd. Een bijbehorend passe-partout kan vervolgens in kleinere aantallen op de juiste maat worden gemaakt. Hierdoor is Tabletpro nu in staat binnen een paar weken na introductie van een nieuwe tablet, een passende tablethouder te leveren.